Magic Farmers

UPPTÄCK ALLA VÅRA THCP-PRODUKTER

THCP-blommor

THCP-blommor vÀxer i hampodlingar frÄn MAGIC FARMERS. Blomningen har optimerats för att gynna THCP, en intensiv och naturlig cannabinoid.

THCP-BLOMMOR ÄR LAGLIGA I EUROPA (THC < 0,2%). KONTROLLERA DIN LOKALA LAGSTIFTNING.

RABATTER PÅ STORA KVANTITETER.

BestÀll nu!

wapanga
Wapanga THCP

Wapanga THCP Àr en distinkt stam. Den kommer ursprungligen frÄn jordnÀra, kryddiga, och citronlika stammar, och gillas sÀrskilt av stamkunder. Dess höga koncentration av tetrahydrocannabiphorol sÀkerstÀller snabba och övertygande effekter.

THCP: 10% | THC < 0,2%

grenadine-kush
Grenadine kush THCP

Grenadine kush Àr söt och utsökt, och sticker ut för sin mjukhet. Dess överdÄdiga smaker döljer faktiskt starka avslappnande effekter, som kÀnns inom de första sekunderna. Den Àr sÀrskilt förknippad med lugn och avkoppling.

THCP: 10% | THC < 0,2%

ghost-train
Ghost Train THCP

Bege dig mot avkoppling med Ghost Train, rik pÄ tetrahydrocannabiphorol. Med denna kraftiga bud, lÀtt igenkÀnd pÄ sina mÄnga vita trichomer, kommer du inte att bli stÄende vid stationen! Denna stam har den unika egenskapen att ta ditt sinne pÄ en resa. Den Àr perfekt för en meditationssession.

THCP: 10% | THC < 0,2%

pistacchio
Pistacchio THCP

För dig som Àlskar kaffe och nötter Àr denna THCP-blomma helt rÀtt! Vi nÄr höjden av expertis med Pistacchio-sorten, som har sitt ursprung i en hybridisering av extremt njutningsfulla stammar. Dess varma smaker kombineras med balanserade effekter, mittemellan mental stimulans och fysisk avkoppling.

THCP: 6% | THC < 0,2%

sour-diesel-thcp-web
Sour Diesel THCP

THCP:s Sour Diesel Àr intensiv och berusande och kommer att smÀlta hjÀrtat pÄ alla entusiaster av legal cannabis. Med sin tydliga ton av bensin, kompenserad av en överraskande sötma, Àr Sour Diesel en godbit som man inte fÄr missa..

THCP: 10% | THC < 0,2%

fleur333
Moon rock THCP

Denna THCP-blomma Àr tÀckt med pollen och Àr den starkast tillgÀngliga pÄ marknaden. Den har en jordig doft pÄ utsidan men en söt kÀrna. Moon Rock Àr delvis harts, delvis blomma, och ger extremt kraftfulla avslappningseffekter tack vare det osannolika THCP-innehÄllet pÄ 30%.

THCP : 30% | THC < 0.2%

trim-thcp-site-magic
Trim THCP

THCP Trim Àr tillverkad av vÄra finaste tetrahydrocannabiphorolsorter av tetrahydrokannabiforol. Blandningen av olika sorter ger den balanserade och komplexa smaker. Förutom att THCP Trim Àr mycket prisvÀrd ger den intensiva effekter.

THCP: 6% | THC < 0,2%

smalls-buds-thcp-site-magic
Small Buds THCP

THCP Small Buds skördas samtidigt som vÄra traditionella blommor. Den Àr koncentrerad i hydrerad cannabidiol frÄn vÄra bÀsta sorter, och Àr de en av de mest prisvÀrda lösningarna!

THCP: 6% | THC < 0,2%

PRE-ROLL-THCP
Prerolls THCP

Dessa förrullade joints Àr gjorda av vÄra finaste stammar av THCP-blommor. Borta Àr de lÄnga stunderna dÄ du försökte rulla din joint! Prerolls Àr redo att konsumeras omedelbart.

THCP-hasch

THCP-harts Àr tillverkat av hampablommor, vars blomning har optimerats för att gynna tetrahydrocannabiphorol. MAGIC FARMERS hasch har skapats med traditionella tillverkningsmetoder, genom kondensering av pollen frÄn THCP-blommor.

THCP-HARTSER ÄR LAGLIGA I EUROPA (THC < 0,2%). KONTROLLERA DIN LOKALA LAGSTIFTNING.

RABATTER PÅ STORA KVANTITETER.

BestÀll nu!

ketama-gold
Ketama Gold THCP

Ketama Gold Hash har tillverkats med traditionella marockanska metoder. Dess gyllene fÀrg, söta men ÀndÄ kryddiga smaker, samt dess effekter vad gÀller fysisk avkoppling och mental vila, gör den till en favorit bland kÀnnare.

THCP: 10% | THC < 0,2%

super-filtre
Super Filtered THCP

Vi presenterar den oumbÀrliga och trendiga Super Filtered THCP! Inte bara har blomknopparna i detta harts filtrerats tre gÄnger för att endast bevara det bÀsta, utan den höga koncentrationen av tetrahydrocannabiphorol sÀkerstÀller ocksÄ omedelbar avkoppling.

THCP: 10% | THC < 0,2%

kaboul-express-THCP
Kabul Express THCP

I riktning mot avkoppling med THCP:s Kabul Express. Detta Àr tetrahydrocannabiphorolharts, lÀtt igenkÀnnlig genom sin mörka fÀrg och kryddiga smaker, och som görs med traditionella tekniker. Perfekt för stamkunder.

THCP: 10% | THC < 0,2%

Gold-riff-THCP
Gold Rif THCP

Bakom det mörka utseendet döljer Gold Riff-harts ett smÀltande hjÀrta med gyllene reflektioner. Detta intensiva hasch avger kryddig, till och med pepprig smak och avslutas med toner av citron. Dess sammansÀttning med tetrahydrocannabiphorol (THCP) ger omedelbara och intensiva effekter.

THCP: 15% | THC < 0,2%

OLIVETTE-THCP
Les Olivettes THCP

Olivettes Àr haschbollar som Àr avsedda för dem som gillar rika och berusande hartser. Deras konsistens och doft tar oss tillbaka till hartsens rötter! Olivettes Àr autentiska, och Àven överraskande för sina avkopplande effekter,frÀmst pÄ grund av THCP.

THCP: 15% | THC < 0,2%

THCP-oljor

THCP-oljorna finns i olika koncentrationer och Àr uppskattade för sin kraftfulla verkan. De designas i vÄra workshops frÄn MAGIC
FARMERS hampodlingar.

ALLA VÅRA THCP-OLJOR ÄR LAGLIGA I EUROPA (THC < 0,2%). KONTROLLERA DIN LOKALA LAGSTIFTNING.

RABATTER PÅ STORA KVANTITETER.

BestÀll nu!

huiles thcp
Huiles THCP

THCP-oljor (tetrahydrocannabiphorol) Àr cannabinoidkoncentrat, och verkar snabbt och effektivt mot stress, smÀrta och spÀnningar. De Àr sÀllsynta pÄ marknaden, och har utvecklats i vÄra workshops.Denna produkt Àr endast avsedd för aromaterapi. FÄr inte förtÀras eller konsumeras.

PROGRESSIVA GROSSISTPRISER.

THCP: 5%-10% | THC < 0,2%

THCP-vapes

MAGIC FARMERS THCP-e-vÀtska Àr utvecklad i vÄr workshop, och respekterar det klassiska receptet för kommersiella e-vÀtskor. UpptÀck vÄrt urval av e-vÀtskor, tillgÀngliga i olika smaker och med olika koncentrationer av THCP.

ALLA VÅRA THCP-E-VÄTSKOR ÄR LAGLIGA I EUROPA (THC < 0,2%). VÄNLIGEN KONTROLLERA DIN LOKALA LAGSTIFTNING.

RABATTER PÅ STORA KVANTITETER.

BestÀll nu!

vape thcp
Vapes THCP

MAGIC FARMERS THCP-e-vÀtska Àr utvecklad i vÄr workshop genom att respektera det klassiska receptet pÄ e-vÀtskor. E-vÀtskorna finns tillgÀngliga med olika smaker .

RABATTER PÅ STORA KVANTITETER.

BESTÄLL NU!

THCP : 20% | THC < 0,2%

PUFF-THCP-KIWI
Puff Kiwi Skunk THCP

En syrlig explosion som vÀcker liv i smaklökarna! Kiwi Skunk-puffen lugnar och motiverar pÄ en gÄng. InnehÄller 20% THCP och verkar pÄ bara nÄgra sekunder.

THCP: 20% | THC < 0,2%

PUFF-THCP-CHERRY
Puffs Cherry Cakes THCP

Rika körsbÀrssmaker blandas med kaksötma. Cherry Cake-puff med 20% THCP, som slappnar av och glÀdjer dig med sin fruktiga och njutbara smak.

THCP: 20% | THC < 0,2%

THCP-tuggummi

THCP-gummies, som tillverkas i vÄra workshops, Àr ett utsökt sÀtt att njuta av effekterna av tetrahydrocannabiphorol, en eftertraktad och potent cannabinoid.

ALLA VÅRA THCP-GODISAR ÄR LAGLIGA I EUROPA (THC < 0,2%). VÄNLIGEN KONTROLLERA

DIN LOKALA LAGSTIFTNING.MÄNGDRABATT.

BestÀll nu!

bonbons THCP
Bonbons souvenirs THCP

THCP:s souvenirgodis Ă€r fĂ€rgglada pastor som ska sparas. De Ă€r inte avsedda för konsumtion. SvĂ€lj ej, konsumera ej. HÅLL UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. InnehĂ„ller ingen THC. ENDAST FÖR SOUVENIRBRUK.

THCP: 3 mg/godis | 20 godisar per ask.